Brieven aan God – 25 September.
Op 25 September om 20:30 is daar de derde editie (en tevens laatste) editie van Brieven aan God plaats op de Eemlandhoeve.nl nabij Amersfoort.

Het bijzondere aan Brieven aan God is dat het een spiritueel experiment is waarbij alle mensen die meedoen een religieuze of juist geen religieuze overtuiging meer hebben. Brieven aan God schept ruimte, zorgt voor verbinding en verbreding en dat alles in een liefdevolle en veilige sfeer. Los van Franca Treur (Dorstvloer vol confetti), Pauline Weseman (Journalist, Religiewetenschapper, columnist voor o.a. trouw) Anne Doornkamp, Michiel Overeem, Jonne van der Vliert, Nelleke ten Dam en tal van andere mensen zal ik (Bob Venus) ook zelf de brief die ik aan God schreef voorlezen. En dat is nog niet alles!

Blijf je slapen?
Nadat Brieven aan God is afgelopen, gaan we nog even door. Zo zijn er live optredens van o.a. ‘Mooizaam’ en van Andre van Egmond, die speciaal voor deze editie ‘lost gospel tunes’ zal zingen. Wordt dat te laat voor jou? Dan kan je gratis blijven slapen want je kampeerplek is al betaald. Neem je dan wel even zelf je tentje mee? Ik zorg voor een passend kampvuur. Op zondag word je dan gewekt met een ‘Easy on Sunday Morning’ instrumentale muzieksessie van Esther Segers die op de hang speelt (google it!). Daarna, na het ontbijt, sluiten wij de ochtend af met een lezing www.tempeltheologie.nl van Johan ter Beek. Dit alles wordt je gratis aangeboden, al is het fijn als je na afloopt iets in de hoed stopt. De sprekers alsook de artiesten moeten ook leven.

Ben je erbij?
Meld je even aan via info@wijzinzoekers.nl of stuur een appje naar: 0636326086. Wees welkom!

#Coronasafe
Helaas ontkom ook ik niet aan de coronaregels. Daarom werk ook ik met een coronacheck app. Ben je niet gevaccineerd? Dan moet je even ‘testen voor toegang’. Heb je daar vragen over? Stuur mij even een berichtje.

Categorieën: #pionieren

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *