Laten we wel wezen. Het leven gaat niet altijd over rozen toch? Misschien ben jij de coronatijd wel helemaal zat. Zit je in een ingewikkeld geloofs(verlating) proces of heb je gewoon de behoefte aan wat mooie woorden? Woorden die ruimte geven, troost of nieuwe kracht?

Dan is hier: Ik schrijf je duizend armen. Tien dichters die voor je klaar staan waarvan er twee met liefde hun geschreven gedicht aan jou live voordragen in een één op twee zoomsessie. Een cadeautje voor de ziel.

Meedoen kan op twee manieren: 1. Mail naar ikschrijfjeduizendarmen@gmail.com hoe je in je vel zit. Twee van onze dichters gaan dan van jouw verhaal een mooi dichtwerk maken. Deze dragen ze – op afspraak – live aan je voor.- Je kan ook een vriend of vriendin ‘nomineren’. Dan schrijf je iets voor diegene en wij sturen dan hem of haar een uitnodiging als het dichtwerk klaar is. Vraag hier wel even toestemming voor.

Ik schrijf je duizend armen is op woensdagavond 20:30.
Om de twee weken. Geef je op en ontvang een mooie bemoediging.
ikschrijfjeduizendarmen@gmail.com


Categorieën: #pionieren

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *