Meld je even aan voor dit online event: info@wijzinzoekers.nl

Religie kan mooi zijn, maar er is ook een keerzijde. Frances Peters komt in haar werk als coach en counselor dagelijks de impact en het effect van religieuze systemen tegen. Want als je deel (hebt) uit(ge)maakt van een religieus systeem heeft dat veel effect op je identiteit. Daarin zijn er positieve aspecten te noemen zoals je verwant voelen met een groep of je gezien weten door een hogere macht. Maar wat als dit verandert? Wat als een religieus systeem op je drukt en je veroordeelt omtrent de keuzes die je (nu) maakt? Of als je identiteit die daarin lag nu wegvalt en je nu zelf moet ontdekken wie je bent?

Frances gaat in deze online zoomsessie in op hoe religieuze systemen werken, waarom ze werken, en hoe ze op jou kunnen doorwerken als persoon. Dit doet ze vanuit het verlangen om jou inzicht te geven zodat je tot bloei komt, en je mag worden wie je mag zijn

Benieuwd naar het werk van Frances? Bezoek haar website
https://recovery-freechoice.com/

Of lees het artikel hieronder (Aanrader!)

Categorieën: #pionieren

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *