Op 12 juni organiseer ik ‘De Drie Wijzen’. Een ZOOM meeting waarbij een humanist, atheïst en reflecteren op door jullie gestelde vragen. Heb jij een vraag die je aan deze Wijzen zou willen stellen? Stuur deze dan voor 10 juni naar info@wijzinzoekers.nl (of via Bob op de socials), dan zorg ik ervoor dat jullie vragen anoniem bij ‘De Drie Wijzen’ terecht komen. Benieuwd naar ‘De Drie Wijzen’? Leer ze hieronder alvast een beetje kennen.

Wie zijn ‘De Drie Wijzen’?
Lotte Kok (1996) is bijna afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek. In 2018 verscheen haar debuutroman Skydancer. Momenteel werkt ze aan haar tweede roman, en leert ze de fijne kneepjes van kleren naaien en een moestuin bijhouden ‘Lotte gelooft in de kracht van de mens en beantwoord de vragen daarom graag uit humanistisch perspectief’?

René Barkema studeerde aan de Theologische Universiteit van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) in Kampen en is dominee in ‘De Kandelaar’ in Amersfoort Centrum. Hij houdt ervan om zijn eigen horizon en die van andere te (laten) verbreden. Een ‘goed-nieuws-brenger’ zo zou hij zijn werk het liefst omschrijven. In zijn vrije tijd leest hij graag een boek, beklimt hij bergen of drinkt een pintje met zijn vrienden.

Klaas van Leijen (1987) groeide op in een christelijke gezin maar verloor een aantal jaar geleden zijn geloof. Geïnspireerd door de ideeën van Kant, Frankl, Descartes, Socrates en Kierkegaard noemt hij zichzelf een ruimdenkende atheïst die houdt van ‘filosofische gesprekken voeren over zingevingsvragen’. Klaas; Persoonlijk zou ik iedereen het leven zonder een bovennatuurlijke macht gunnen, omdat het mijn leven mooier en opener heeft gemaakt. Hiernaast vind ik het mooi mensen te verbinden en de verbinding met mensen te zoeken. Om die reden draag ik graag mijn steentje bij en hoop ik mensen te inspireren met nieuwe invalshoeken.

Wil je bij dit online evenement aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar info@wijzinzoekers.nl en ik stuur je de ZOOM link door.

Categorieën: #pionieren

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *