Op 7 februari organiseert ‘WijZinzoekers’, een platform dat zich richt op eigentijdse en vernieuwde vormen van zingeving in Amersfoort, een avond die ‘Op Adem’ heet. De avond zal gegeven worden door www.opademutrecht.nl en bestaat uit ontspanningsoefeningen en meditaties. Door verschillende oefeningen leer je je hoofd, hart, ziel en lichaam tot rust te brengen. Je leert wat elk gebied inhoudt en je ontdekt hoe deze gebieden met elkaar in verbinding staan. Kort gezegd: Op deze avond kan je echt eens even tijd voor jezelf nemen en Op Adem komen. Meer informatie? Zie www.opademutrecht.nl

7 februari – De Observant (Stadscafe Amersfoort) 20:00 – Even aanmelden is handig.Maximaal 20 deelnemers. Kosten 7.50.

Categorieën: #pionieren

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *