Brieven aan God – 10 mensen, 10 overtuigingen, 10 brieven aan God.

Wat krijg je als je tien mensen met tien verschillende overtuigingen, allen los van elkaar, een brief laat schrijven aan God? Noem het een spiritueel experiment, noem het brug naar verbinding, acceptatie en groei. Hoe dan ook, dit belooft een bijzondere avond te worden.

-> Houd jij van mooie verhalen?
-> Laat jij je graag inspireren door andere invalshoeken?
-> Ben je opzoek naar gelijkgestemden?
-> Of gewoon reuze benieuwd naar het verhaal van degene die de christelijke wereld verlaten hebben en wat zij nu wel of niet meer geloven?

Kom dan naar ‘Brieven aan God’. Een avond waarbij het gaat om gezien en gehoord worden, ongeacht waar je zit of in gelooft. Wij toveren het prachtige Sint Rochuskappeltje om tot een mini theater waar onze brievenschrijvers de door hun geschreven brief aan jou voordragen. Laat jij je dan inspireren en meenemen door de schoonheid en/of kwetsbaarheid daarvan?

Deuren open vanaf: 19:30.
Start/einde avond: 20:00 – 22:30.
Locatie: Sint Rochuskapel – Pothstraat 16, Amersfoort.
Kosten? 5,- euro. Graag contact betalen bij de ingang/kassa.

Aanmelden? Graag. Meld je even aan via de rode aameldingsknop op de website www.wijzinzoekers.nl of stuur een mailtje naar ikpionier@gmail.com

Wat is Wijzinzoekers?
WijZinzoekers is een platform dat zich richt op eigentijdse en vernieuwde vormen rondom zingeving in Amersfoort. Vanuit WijZinzoekers wordt o.a. het evenement Losing My Religion als ook het ZinZoekersCafe georganiseerd. Initiatiefnemer hierachter is pionier/kunstenaar Bob Venus.


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *