Na twee succesvolle edities van Het Zinzoekerscafe is het tijd voor de derde editie die dit keer zal gaan over…..De Kerk! Een (kerk)enthousiasteling, één kerk worstelaar en één bewust kerkloze vertellen hun verhaal. Want wat maakt dat iemand zich thuis voelt? Wat zorgt ervoor dat iemand afhaakt? En hoe kan je je kerkloos zijn gaan zien als de eerste stap naar een nieuwe spiritualiteit? Dat hoor je bij de derde editie van het Zinzoekerscafe.

Meld je even aan via de rode aanmeldingsknop op de website of stuur een mailtje naar ikpionier@gmail.com

20:00 – 22:30 – 26 Oktober
Pothstraat 65, Amersfoort.

Wat is het Zinzoekerscafe?
Het zinzoekerscafé is een fysieke plek die gekenmerkt wordt door verhalen en liefde voor mensen en hun verhalen. Het geeft inspiratie en ruimte aan verschillende onderwerpen die per editie verschillen. Het faciliteert een zoektocht maar laat de uitkomst aan de bezoeker over. Kortom het daagt je uit maar geeft je de volledige vrijheid om zelf je mening te vormen.

Categorieën: #ZinZoekersCafé

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *