De hel, bestaat die niet of wel? Waar Rene Barkema & Dick Welfing (beide predikant in de gereformeerde vrijgemaakte kerk) geloven dat hij bestaat, denken Johan ter Beek (schrijver en theoloog) en Mark Eikema (podcastmaker) dat dat toch wat anders ligt. Een hellend vlak, het thema van deze tweede editie van het zinzoekerscafe, is een open avond waar je de verschillende visies op dit onderwerp kan ontdekken om daarvanuit te bedenken hoe jij er eigenlijk naar kijkt. Wees welkom.

Het zinzoekerscafé is een fysieke plek die gekenmerkt wordt door verhalen, liefde voor mensen en hun verhalen, inspiratie en het ruimte geven aan verschillende onderwerpen. Het unieke aan het zinzoekerscafe is dat wij niet sturen. Wij faciliteren enkel de zoektocht en doen ons best om onderwerpen zo breed mogelijk belichten, waarin jij als bezoeker volledig de ruimte krijgt om je eigen mening te vormen.

Categorieën: #ZinZoekersCafé

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *