Zit jij in het proces van kerkverlating of van een geloof dat afbrokkelt? Hoe kijk je terug op je Christelijke opvoeding? Wat neem je mee? Wat laat je achter? Hoe ga je om met je ouders/kinderen als zij een andere weg gaan?

Losing my religion is een avond waarbij kerklozen, gelovigen en zoekers hun verhaal doen. Verhalen over verlangen, afstand nemen en tussen de scherven op zoek zijn naar geluk. Wees welkom! Gastspreker van de avond is Rikko Voorberg.

12 oktober – 20:00 – 22:00
Locatie: Kasteel ’t Hammetje Adres: Domstraat 82, 3829 ND Hooglanderveen (naast Amersfoort Vathorst).
Geef je op voor 8 oktober via FB of mail naar ikpionier@gmail.com.

WijZinzoekers is een initiatief vanuit pionier Bob Venus. Like de pagina en zeg het voort!


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *